Hvad er tegnene på en narcissistisk søster?

Det er ikke altid let at genkende tegnene på en narcissistisk søster. De fleste mennesker er i stand til at være lidt narcissistiske til tider, og nogle lande er blevet anklaget for at være narcissistiske. Narkissister er generelt folk, der ikke har de samme prioriteter som andre når det kommer til det, der er vigtigt i livet. Sigmund Freud mente, at sund narcissisme var nøglen til fuld psykologisk udvikling, men ekstrem narcissistisk adfærd kunne være et tegn på narkosistisk personlighedsforstyrrelse (NPD). Nogle mental sundhedspersoner føler NPD er resultatet af usund opdragelse.

Nogle gange kan de fleste vise narcissistisk adfærd, og egoistiske tendenser kan forekomme i mange samfund. Forfølgelsen af ​​rigdom og ejendele er ofte idoliseret i nogle lande som USA Massemedier og reklamer understøtter ofte narcissistiske forestillinger om succes, social status, erhvervelse af dyre luksuser og fysisk udseende er de vigtigste dele af livet.

Mange mennesker i verden kan sige, at familie, venner, sundhed, spiritualitet, jobsikkerhed, ly, fred og tilstrækkelig mad er topprioriteter. Narcissisten har imidlertid et andet sæt bekymringer. Fysisk udseende, rigdom, erhvervelse af luksusvarer, magt og social status er prioriteter for narcissisten. Disse ting kan være rart, men de fleste behøver ikke nødvendigvis dem til at trives og være lykkelige.

Den berømte psykiater, Sigmund Freud mente, at “sund” narcissisme var nødvendig for fuldstændig menneskelig psykologisk udvikling. Sund narcissisme består af karakteristika som højt selvværd baseret på realistiske forventninger. Hertil kommer, at den sunde narcissist kan sætte pris på magt, men vil ikke forfølge det i det omfang, hvor det skader andre mennesker.

Et par observationer af adfærd kan hjælpe med at skelne mellem en lille sund narcissisme og en narcissistisk søster med en fuldblod psykologisk lidelse. Tegnene på NPD omfatter en urimelig følelse af overlegenhed og ret. En narkissistisk søster med NPD har ikke meget hensyn til andres behov eller deres velbefindende. Den patologisk syge narcissist bekymrer sig om at opnå magt uanset konsekvenserne. Hendes reelle bekymring er med, hvordan hun kan manipulere andre mennesker for at få det, hun ønsker, og stadig se fabelagtig ud i processen.

Folk med NPD mangler stabile moral og værdier, og har tendens til at svinge mellem forskellige relationer og interesser. At sætte andre mennesker ned gør ofte narcissister føler sig bedre om sig selv. Narcissister er mere modtagelige for følelser af skam og derefter skyld, fordi de bryr sig så meget om, hvad andre mennesker tænker. De ændrer deres sind meget på grund af kedsomhed og manglende interesse. Når narcissisme er så alvorlig, påvirker det en persons psykiske helbred og chancer for at have et produktivt, godt liv.

Nogle psykiske eksperter føler, at personer med OD har oplevet en ulykkelig barndom og ikke blev plejet af deres forældre. Forældres uoverensstemmelse og manglende følelsesmæssig støtte kan medvirke til, at et barn vokser op til at være narcissist. Med andre ord kan forældre, der udviser narcissistisk adfærd, skabe et narcissistisk barn. Hvis ordet “æblet ikke falder langt fra træet” er det sandt, at en person, der undrer sig om tegn på en narcissistisk søster, måske bedst anbefales at undersøge sin egen adfærd også.