Hvad er symptomerne på lavt blodsukker?

Et af de mest almindelige og fremtrædende symptomer på lavt blodsukker eller hypoglykæmi bevæger sig – især i hænder og arme. Chillinger eller en følelse af at være kold kan også forekomme, når blodsukkeret dyppes for lavt. Maven påvirkes også ofte af ekstreme sultpangs og / eller kvalme i hypoglykæmi, da det kan skyldes, at man ikke spiser ofte nok. Nogle mennesker, der oplever lavt blodsukker, kan føle sig forvirrede, svage eller svimmel, og opleve svimlende templer og manglende fokus i deres vision.

Sløret syn kan være et af symptomerne på lavt blodsukker, men ikke alle med lavt blodsukker vil opleve det. Nogle hypoglykæmiske stoffer har rapporteret, at naturen som bjerge og træer synes at være blødt eller uskarpt. Svaghed, især i benene, er et af de mest almindelige symptomer på lavt blodsukker. Svimmelhed er et andet almindeligt hypoglykæmi symptom. I alvorlige tilfælde af hypoglykæmi kan personen selv have svært ved at gå lige.

En følelse af pres eller banker i templerne kan også forekomme, hvis blodsukkeret bliver meget lavt. Det er vigtigt at få lægehjælp og / eller forbruge sukker candy, glukose tabletter eller appelsinjuice straks, når blodsukkeret bliver farligt lavt, som bevidstløshed, koma eller endog døden kan resultere. Diabetikere og andre med hypoglykæmi bærer ofte glukose eller sukkertabletter sammen med deres blodsukkerovervågning, så de kan være parate til at handle hurtigt, hvis de oplever symptomer. Ikke alle vil opleve de samme symptomer på lavt blodsukker, men det er vigtigt, at personer med tendens til at være hypoglykæmiske lærer at genkende og om muligt måle deres glukoseniveauer, hvis de føler sig utilpas.

I løbet af en episode med lavt blodsukker er de mavesmeltende lyde, som normalt signaliserer sult, en tendens til at ændre sig til følelsen af ​​tom mave og kvalme. For mange mennesker, der oplever hypoglykæmi, er kvalme ofte kombineret med svimmelhed og forvirring. De tre betingelser sammen kan gøre det svært for nogen, der oplever disse symptomer at fokusere på, hvordan man finder den nødvendige sukkerholdige mad eller drikkevare, der vil hæve hans eller hendes krops sukkerarter. En intens følelse af pludselig sult kan opleves af nogle hypoglykæmiske stoffer, og et rush for at forbruge alt i sikte kan være den første reaktion i dette tilfælde, men kun højt sukkerelementer vil tilstrækkeligt øge blodsukkeret til passende niveauer.