Hvad er bivirkningerne af magnesium?

Nogle af bivirkningerne af magnesium inkluderer lavt blodtryk, diarré og åndedrætsbesvær. Der er også nogle magnesium bivirkninger, der kan påvirke nervesystemet og hjernen. Bivirkninger er normalt kun til stede, når en person har taget mere magnesium end nødvendigt. Det er også sandsynligt, at en person vil opleve andre typer problemer, hvis han eller hun bliver mangelfuld i magnesium. Dette element er afgørende for en persons overlevelse, men enten for meget eller for lidt af det vil normalt gøre mere skade end godt.

Magnesium tjener mange vigtige formål inde i kroppen, herunder at opretholde et stabilt blodtryk og hjerteslag. De fleste mennesker får nok af det hver dag, fordi de er til stede i så mange forskellige fødevarer, herunder te, kakao og de fleste mørkegrønne grøntsager. Tilskud er lejlighedsvis nødvendige for mennesker, der bliver mangelfuld i magnesium, og de forårsager typisk ingen problemer, hvis de tages som anvist. Ethvert beløb over 350 mg magnesium i tillægsform anses for meget, men en person skal tale med sin læge for at være sikker på det beløb, han har brug for. Hvis der indtages for meget, kan en person opleve bivirkninger af magnesium.

For meget magnesium kan have en negativ indvirkning på hjertet, hvilket forårsager lavt blodtryk og et uregelmæssigt hjerteslag. Det uregelmæssige hjerteslag kan være et irreversibelt problem, hvis en person har taget et godt beløb over den anbefalede dosis og kan resultere i døden. Derudover kan en person, der ikke har en tilstrækkelig mængde magnesium i hendes system, også opleve et uregelmæssigt hjerteslag. Mave-tarm-problemer er andre almindelige bivirkninger af magnesium og kan omfatte kvalme, diarré og opkastning, hvis en person har taget for meget. Disse problemer har også tendens til at resultere, hvis en person er mangelfuld i magnesium.

Andre komplikationer som følge af for meget magnesium omfatter åndedrætsbesvær, anfald og pludselige ændringer i en persons personlighed. Magnesium kosttilskud kan være til gavn for personer, der lider af ADHD (opmærksomhedsunderskud hyperaktivitet lidelse) og multipel sklerose, og de fleste over-the-counter antacids indeholder masser af magnesium. Det faktum, at antacida indeholder magnesium og ofte misbruges af mange mennesker, kan være en bekymring. Personer, der tager regelmæssigt antacida et par gange om dagen, må muligvis enten skære ned på, hvor meget de tager eller ser deres læge for at afgøre, om der er et underliggende problem, der kræver overdreven brug af antacida. Overbrug af antacida, afføringsmidler og andre lignende relaterede produkter kan være en af ​​de vigtigste årsager til overdosering af magnesium.