Hvad er brugen af ​​silicea i homøopati?

Der er flere anvendelser til silicea inden for homøopati, herunder behandling af forhold, der gradvis forværres, sæsonproblemer og personligheds- eller adfærdsproblemer som ubeslutsomhed eller generel mangel på retning. Silicea ordineres almindeligt, hvis en patient viser symptomer på en bleg hudfare, træthed, angstproblemer eller en frygt for svigt. Det er afledt af flint eller kvarts, og mange homøopater mener, at det giver disse jordforbindende egenskaber til patienten samt hjælpemidler til at styrke kroppen og sindet. Silicea er usundt at indånde i lungerne, og negative bivirkninger er sandsynlige, når dette sker, men hvis det tages i terapeutiske doser, synes indtagelse af stoffet at have få eller ingen negative virkninger.

Det er almindeligt antaget, at silicea kosttilskud er ideelle til behandling af enhver form for lidelse, der udvikler sig over tid, såsom arthritis og nogle former for kræft. Patienter med diabetes, autoimmune lidelser og mentale tilstande har også rapporteret, at herunder silicea i homøopati behandlingsregimer hjælper med at lindre symptomer forbundet med disse lidelser. Patienten rådes til at søge råd fra en homøopatisk læge til behandling af silicea og passende dosering.

Silicea i homøopati bruges ofte til at behandle sæsonbetingede forhold og er ofte ordineret til forkølelse, influenza og allergier. En af fordelene ved silicea er det er utroligt nyttigt til at begrænse symptomerne på sæsonbestemte allergier, såsom høfeber og græsallergi. Hver patient har forskellige behov, og det kan være nødvendigt at eksperimentere med doseringen for at finde den mest terapeutiske mængde.

I homøopatiske praksis arbejder fagfolk for at passe til behandling eller medicin til hver enkelt person. Personer, der mest udnytter silicea i homøopati, er dem, der ofte klager over at være kolde, mangler fysisk udholdenhed og rapporterer følelsesløs eller tabt i livet. Da silicea er afledt fra jorden, menes det at have en jordingsvirkning, der er meget nyttig til at hjælpe folk med denne personlighedstype, find balance i deres liv.

Dette stof er også meget nyttigt for at hjælpe kroppen med at fjerne fremmede genstande, såsom glasskiver, splinter eller andet snavs fra huden. Patienter med søm eller medicinske hæfteklammer bør ikke anvende silicea, da det vil tvinge det kunstige materiale fra kroppen. Eksperter foreslår at vente, indtil sømmerne eller hæfteklammerne fjernes, før du bruger dette homeopatiske middel. Personer med langtids medicinsk udstyr, såsom stents, bør kontakte deres læge, inden de bruger silicea.