Hvad er symptomerne på en magnesium overdosis?

Symptomerne på en overdosis af magnesium kan synes at være resultatet af almindelige, ikke-relaterede problemer. For eksempel kan de afspejle symptomerne på en forstyrret mave. Reaktioner på overbelastning af magnesium bør ikke ignoreres, fordi nogle sjældne symptomer kan føre til koma eller død. Når du tager magnesium kosttilskud, bør personer vide, hvordan de påvirker andre vitaminer, mineraler og medicin, der også er til stede i deres kroppe.

En overdosis af magnesium er en relativt sjælden forekomst. Når de sker, kan de dog være meget skadelige for en persons sundhed. Mineral magnesium er tilgængeligt i høje koncentrationer i kroppen og er ansvarlig for mange af dets væsentlige funktioner. Alligevel lider nogle mennesker af magnesiummangel og vælger at supplere. Det er disse personer, der kan være udsat for overdosis.

Det skal selvfølgelig sige, at visse magnesiumtilskud er bedre at tage end andre. Magnesium citrat har et ry for at blive let absorberet af kroppen. Former af magnesium som magnesiumoxid er imidlertid vanskelige for kroppen at behandle. Jo vanskeligere det er for kroppen at behandle et supplement, desto mere sandsynligt er det at forblive i kroppen og koncentrere sig. Kroppens naturlige reaktion på for meget magnesium i kroppen er at filtrere det gennem nyrerne.

Symptomer på magnesium overdosering kan være vanskeligt at identificere, fordi de ikke nødvendigvis er let forbundet med nyrefunktionen. For eksempel kan diarré, kramper og kvalme ledsage en magnesium overdosis. Sjældnere overdoseringssymptomer omfatter svimmelhed, nedsat vejrtrækning og en nedsat hjertefrekvens. Når disse sjældne symptomer kombineres, såsom nedsat hjerterytme og vejrtrækningsbesvær, risikerer personer risikoen for at opleve koma. Når det er sagt, har folk, der ikke har fuldt funktionelle nyrer, mere risiko for en magnesiumdosering end deres sunde modstykker.

Mens en overkapacitet af magnesium i kroppen kan resultere i en overdosis, bør magnesiums interaktioner med medicin, vitaminer og andre mineraler nok være mere bekymrede for den gennemsnitlige person. At tage vitaminer, mineraler og medicin med magnesium kan resultere i en konkurrence i kroppen for deres tilgængelighed. For eksempel kan for meget magnesium forårsage kalciumniveauer at falde og kan smide andre vitamin- og mineralbalancer væk.

Medicin kan også blive påvirket af en overbelastning af magnesium. Antibiotikernes effektivitet kan falde, hvis et overskud af magnesium er til stede i en persons krop. Magnesium kan også øge styrken af ​​nogle medicin.