Hvad er tegn på en depakote & undefinedundefinedreg; overdosis?

En overdosis af Depakote® kan forårsage døsighed, hjerteproblemer, koma og død, afhængigt af hvor meget lægemidlet blev taget. Overdoseringssymptomer kan også være værre, hvis medicinen blev brugt med alkohol eller andre lovlige eller illegale stoffer. Afhængigt af, hvornår Depakote®-overdosis forekom, og niveauet af det anvendte lægemiddel, kan et rør bruges til at pumpe patientens mave for at fjerne medicinen. Intravenøse væsker og tæt overvågning af patientens hjerte er almindelige overdoseringsforanstaltninger.

Depakote®, et mærke til lægemiddelvalproinsyren, er en antikonvulsiv medicin, der anvendes til behandling af epilepsi, migrænehovedpine og den maniske fase af bipolar lidelse. Det regulerer neurotransmitter aktivitet i hjernen for at forhindre hjernens elektriske system i at fejle. Lægemidlet kan effektivt behandle disse lidelser hos nogle mennesker, men en overdosis af Depakote® er mulig, hvis medicinen ikke anvendes i overensstemmelse med den foreskrevne dosis.

Overdosering af medikamentet kan medføre, at patientens hjerte slår ved farligt lave hastigheder eller at slå uregelmæssigt. Disse ændringer i blodgennemstrømningen kan også få en patient til at svage for at føle sig for meget søvnig. Han kan også miste bevidstheden eller falde i koma. Hvis nogen af ​​disse symptomer opdages eller observeres, skal patienten behandles på et akutmedicinsk anlæg.

Sammen med risikoen for overdosering anbefales der forsigtighed, når en patient holder op med at bruge denne medicin. Tilbagetrækningssymptomer kan opstå, hvis en person pludselig holder op med at tage stoffet uden afvigende periode. Selvom dette stof ikke er vanedannende, kan det give anfald, hvis det pludselig stopper. Chancen for tilbagetrækningsreaktioner afhænger af den indtagne dosis, hvor lang tid patienten tog lægemidlet, og om Depakote® udskiftes med et andet lægemiddel til at kontrollere den samme tilstand.

Hvis det bruges korrekt, er en overdosis af Depakote® sjælden, men andre bivirkninger kan forekomme hos mennesker, der bruger lægemidlet. Vægtforøgelse er en almindelig bivirkning sammen med håravfall hos nogle patienter, især hos dem, der bruger lægemidlet til at kontrollere anfald. Søvnløshed, som defineres som problemer med at falde i søvn eller opholder sig i søvn, er en anden almindelig klage fra personer, der tager Depakote®. Andre mulige bivirkninger omfatter hovedpine, kvalme, med eller uden opkastning, og rysten eller en rykkende følelse.

Mæglingstilladelserne advarer mod Depakote® overdosering og forsigtigt også patienter om potentiel skade på leveren og bugspytkirtlen. Leverskader forekommer hyppigere hos børn, der lider af hjernesygdomme eller mental retardation. Dette lægemiddel anbefales ikke til børn under to år. Gravid kvinde eller mødre, der ammer, anbefales også ikke at anvende Depakote®.