Hvad er de værste fødevarer til flatulens?

Selv om hver person er forskellig på de måder, hvor deres krop reagerer på fødevarer – overveje f.eks., At nogle mennesker har alvorlige allergier over for fødevarer, som andre kan spise af pundet – der er nogle fødevarer, der forårsager flatulens hos næsten alle. Nogle af de mest almindelige fødevarer til flatulens omfatter bælgplanter såsom bønner og linser, fødevarer, der indeholder fructose og fødevarer, der indeholder lactose. Bælgplanter er kendt meget godt for at være blandt de bedste fødevarer, der forårsager flatulens. Faktisk er det almindeligt for børn at synge en sang om bønner, hvor bønner kaldes “en musikalsk frugt” på grund af det faktum, at de får folk til at passere gas.

Der er en række fødevarer, der omfatter fructose, men en af ​​de bedste fødevarer til flatulens i denne kategori er løg. Hvidløg og porrer er også ofte grupperet med løg som nogle af de bedste fødevarer, der forårsager flatulens. Dette kan skyldes, at hvidløg, løg og porrer ofte bruges sammen i opskrifter og i koncert kan virkelig forårsage en del af flatulens hos mennesker, der spiser opskrifter, der kræver to af fødevarerne eller alle tre fødevarer.

Mange mennesker oplever gas efter at have spist mad, der indeholder en stor mængde lactose. Dette omfatter ting som bløde oste, hårde oste, mælk, fløde og saucer, der bruger store mængder creme, ost eller begge dele. Is indeholder også en stor mængde laktose og er som sådan tælles på listen over fødevarer til flatulens. Der er nu mange produkter på markedet, der er beregnet til folk, der ikke kan spise mejeriprodukter eller ikke kan forbruge laktose. Disse kan undertiden erstatte de fødevarer, der er rige på laktose, for at reducere mængden af ​​flatulens, som opleves efter at have spist fødevaren.

Der er en række grøntsager, der er inkluderet på listen over topfood for flatulens. Nogle af disse grøntsager omfatter broccoli, rober, asparges, gulerødder og blomkål. Kål kan også forårsage flatulens, især når den er forberedt som surkål. Alle reagerer dog på fødevarer lidt anderledes. En person kan blive meget flatulent efter at have spist broccoli, mens en anden person måske ikke har meget af et problem med denne grønne veggie. På den anden side kan en person være i stand til at spise et helt hoved af ristet hvidløg uden at have meget af et problem, mens en anden person måske må undgå selv små mængder hvidløg for at undgå flatulens.