Hvad er tegn på phentermin misbrug?

Phentermin er en stimulerende medicin, der er en del af amfetaminfamilien af ​​stoffer, og er undertiden taget til vægttab, når andre lægemidler eller metoder som slankekure ikke har givet resultater. Det virker ved at undertrykke trangen til at spise og skabe en følelse af at blive sated. Et ønske om ikke at spise eller nydelse af de subjektive virkninger, nogle mennesker oplever, kan føre til, at folk misbruger denne medicin. Tilfælde af phenterminmisbrug involverer at tage dette lægemiddel i højere doser og / eller længere perioder end anbefalet.

Visse tegn lider ofte tilfælde af phentermin misbrug. Løbe ud af medicinen kort efter at en recept er blevet fyldt, eller besøge flere læger i et forsøg på at opnå mere phentermine betyder ofte, at en person misbruger deres medicin. Personer, der misbruger denne medicin, kan drikke alkohol, mens de tager det eller tager det på samme tid som andre ikke-foreskrevne eller ulovlige stoffer. Ved at tage høje doser phentermin øges chancerne for bivirkninger.

Nervøshed, søvnløshed, humørsvingninger og ændringer i ens kønsdrev er alle noget almindelige, men relativt uskadelige bivirkninger af phentermin. Disse virkninger kan forekomme selv hos mennesker, der ikke misbruger denne medicin. Fenterminmisbrug kan dog medføre, at disse bivirkninger vokser i intensitet. Sjældne bivirkninger som åndenød, højt blodtryk, et racerende hjerteslag eller oplever eufori har større chance for at transpirere. En læge skal kontaktes, hvis disse sjældne bivirkninger opstår, da de kan betyde sundhedsmæssige problemer bortset fra stofmisbrug.

Personer, der tager for meget af denne medicin, kan vise psykologiske tegn på fenterminmisbrug. Disse kan omfatte et krav til stoffet, når det tages, eller irritation, hvis det ikke kan tages. Personen kan føle sig træt eller “ikke selv”, når de ikke er under indflydelse af stoffet. Den fysiske afhængighed af phentermin er sjælden, men det mest almindelige tegn vil være en sløv, døsig følelse, medmindre medicinen er taget, hvilket endda kan resultere i overlejring, hvis stoffet ikke kan opnås.

Manglende kontrol med medicinen kan også være et tegn på phentermin-misbrug. En person kan muligvis ikke begrænse sig til mindre doser eller deres foreskrevne dosis. De kan endda forsøge at bruge andre stimulerende stoffer, hvis phentermin ikke kan findes. Professionel behandling bør søges af enhver, der mener, at de kan misbruge denne medicin, da den har potentiale til at forårsage fysiske, mentale og sociale problemer, hvis de misbruges.