Hvad er tegn på en ibuprofen allergi?

Almindelige tegn på en ibuprofenallergi kan variere fra ansigtssvulmer til mere alvorlige problemer som vejrtrækningsvanskeligheder samt muligheden for at kroppen går i chok. Allergiske reaktioner over for ibuprofen er ikke meget almindelige, og de alvorlige medicinske problemer, der kan ledsage nogen form for narkotikaallergi, er endnu mindre sjældne, men nogle mennesker skal håndtere reaktioner på denne almindeligt anvendte medicin. De fleste negative bivirkninger er begrænset til hævelse, udslæt og elveblødninger sammen med andre almindelige reaktioner fra kroppen, der er forbundet med enhver form for allergi.

Facial hævelse er et af de mest almindelige tegn på, at en ibuprofen allergi kan være til stede. Ansigtet vil blive skyllet og øjnene vil rødme og begynde at vandes. Øjne, der vand, er røde, bliver tørre og kløende, er almindelige indikatorer for en allergi. En allergisk reaktion på ibuprofen vil næsten altid vise i ansigtet og øjnene, inden andre tegn opdages.

Symptomer på en ibuprofenallergi er ikke altid begrænset til ansigt og øjne. Udslæt, elveblader eller endda begge kan blive til stede på nogen del af kroppen. De mest almindelige steder, de ser ud, er under armene og på torso, men de kan overflade næsten overalt. Hvis kløe og tørhed optræder, mens du tager ibuprofen, kan det være tegn på, at der er allergi. Hvis de ser sammen med ansigtssvulmer og vandige øjne, bør en autoriseret læge straks konsulteres.

En af de mere alvorlige komplikationer, der kan opstå, når en ibuprofenallergi er til stede, kan være vejrtrækningsbesvær. En person, der allerede har astma, kan opleve et astmaanfald, der kræver medicin eller øjeblikkelig hospitalsbehandling. At have en vanskelig vej vejrtrækning kan være alvorlig nok i en normalt sund person, men når en person har astma problemer, kan det allerede blive et livstruende problem. Personer, der er ramt af astma, opfordres til at diskutere muligheden for en allergisk reaktion på ibuprofen med deres medicinske udbyder og diskutere specifikke symptomer at passe på.

Med en allergisk reaktion på ibuprofen er der mulighed for, at kroppen går i chok. Stød er en alvorlig tilstand, der kan forårsage mange problemer. Hvis der opstår tegn på chok hos den person, der tager dette over diskmedicinen, skal der søges omgående lægehjælp. En ibuprofenallergi forårsager sjældent denne type komplikation, men når det gøres, vil der opstå mere alvorlige problemer inden for en kort periode.