Hvad forårsager muskel arvæv?

Muskel arvæv kan skyldes forskellige faktorer, men uanset hvordan skaden opstår, dannes de gennem en række tre trin. Blunt traume i musklerne kan forårsage fibrosevæv at danne, ligesom det kan gentage brugskader og kirurgi, når det udføres. Fibrosisvæv danner en web rundt om det skadede område i et forsøg på at støtte muskelen, mens den helbreder sig selv. Den tre trin proces begynder med muskelskader og betændelse, derefter reparationsfasen, hvor banen er dannet omkring vedhæftningen, og så er sidste etape den helingsproces, som kroppen vil gennemgå for at vende muskelen til normal Brugsniveauer. I løbet af anden fase af denne medicinske proces vil arvævet begynde at danne sig, og som kroppen helbreder, vil danne sig til permanent lårvæv.

Den første fase af dannelsen af ​​muskelårvæv begynder med skaden eller betændelsen. Dette kan skyldes en direkte skade på muskelen, hvilket får den til at rive eller rive. Det kan også skyldes gentagne brugen, som svækker dem, indtil de bliver skadede, og den endelige måde at skade en muskel på er efter operationen. I alle tre af disse tilfælde vil musklen rive eller rive og forårsage et punkt i kroppen, som umiddelbart skal beskyttes og repareres.

Når skaden er sket, og inflammationen begynder, vil kroppen erstatte de skadede celler med fibrosevæv og kollagen. Fibrosevævet dannes i et weblignende mønster, der strækker sig over bredden og længden af ​​den skadede muskel for at understøtte og beskytte den. Denne web sammen med kollagenet bruges til effektivt at erstatte de beskadigede celler i muskelen, indtil de kan heles ordentligt. Disse døde celler, der almindeligvis kaldes en adhæsion, mangler ilt, der dannes i muskelvæv.

Med den afsluttede reparationsfase begynder musklerne at helbrede sig selv i et forsøg på at vende tilbage til brugsniveauet før skader. Muskelarvævet vil normalt forblive, medmindre det udarbejdes gennem fysisk terapi og varme eller kolde behandlinger, men selv da vil det være permanent. Behandlingsprocedurerne hjælper blot muskelforstærkningsstyrken, forhindrer yderligere skader at forekomme og hjælper med at bryde op adhæsionerne, som vil reducere størrelsen og mængden af ​​muskelårvæv, som forbliver efter helbredelsesprocessen er afsluttet.